צור
					קשר צור קשר
סגרו פנייה
חייגו עכשיו
חייגו עכשיו
053-2302023

צרו איתנו קשר

ואנו נחזור אליכם בהקדם

תכונות ויתרונות של מערכת VRF ביתית

מהו מזגן  VRF ?

מזגן VRF ביתי מערכת vrf ביתית  המשתמשת ביחידה חיצונית אחת כדי לספק קירור למספר יחידות פנימיות. המערכת משתמשת בטכנולוגיה מתקדמת כדי לווסת את כמות נוזל הקירור שזורם לכל יחידה פנימית, ומאפשרת בקרת טמפרטורה מדויקת בכל חדר או אזור. מזגני VRF פופולריים בבניינים מסחריים אך צוברים פופולריות במבני מגורים בשל היעילות האנרגטית שלהם ויכולות האיזון שלהם.

היתרונות של מזגן VRF ביתי

חסכון באנרגיה

מזגני VRF ידועים ביעילות האנרגטית שלהם, עם דירוג SEER של עד 30 ומעלה. המערכת משתמשת בטכנולוגיית אינוורטר כדי לווסת את מהירות המדחס, ומאפשרת לו לפעול במהירות האופטימלית כדי לשמור על הטמפרטורה הרצויה. המשמעות היא שהמערכת צורכת פחות אנרגיה בהשוואה למערכות HVAC אלטרנטיביות, וכתוצאה מכך חשבונן החשמל יוצא נמוך יותר.

מזגני VRF אידיאליים עבור בתים עם מספר חדרים או אזורים הדורשים הגדרות טמפרטורה שונות. ניתן להתאים את המערכת כדי לספק רמות קירור או חימום שונות לכל אזור בהתבסס על צרכים אישיים, וכתוצאה מכך נוחות רבה יותר וחיסכון באנרגיה.

פעולה שקטה

מזגני VRF ידועים בפעולתם השקטה, כאשר יחידות פנימיות מייצרות רמות רעש נמוכות, זה הופך אותם לאידיאליים לשימוש בחדרי שינה, חדרי מגורים ואזורים אחרים שבהם רעש יכול להפריע.

מזגן מיני VRF

מזגן מיני VRF הוא גרסה קטנה יותר של מערכת VRF שהיא אידיאלית לבתי מגורים קטנים. הם נועדו לספק את אותם היתרונות כמו מערכת VRF בגודל מלא אך עבור מקום קטן יותר. מזגני מיני VRF אידיאליים עבור דירות, בתים קטנים, עסקים קטנים ואזורים אחרים שבהם המקום מוגבל.

מזגן VRF מחיר נכון

במזגן VRF מחיר משתנה בהתאם לגודל המערכת, מספר היחידות הפנימיות וגורמים נוספים כמו עלויות התקנה. בממוצע, מזגן VRF יכול לעלות בין ₪10,000 לחללים ולבתים קטנים ולהגיע עד ל20,000 ₪ לבתים גדולים. מזגני מיני VRF הם בדרך כלל פחות יקרים ממערכות בגודל מלא, בסביבות המחיר 10,000 ₪.

מה ההבדל בין מזגן VRF לבין אינוורטר?

ועכשיו נענה לשאלה "מה ההבדל בין מזגן vrf לאינוורטר?" - מזגן VRF משתמש בטכנולוגיית אינוורטר כדי לווסת את זרימת הקירור לכל יחידה פנימית, מה שמאפשר בקרת טמפרטורה מדויקת ויעילות אנרגטית.

מזגן אינוורטר, לעומת זאת, משתמש בטכנולוגיית אינוורטר על מנת לווסת את מהירות המדחס, ומאפשר לו לפעול במהירות האופטימלית לשמירה על הטמפרטורה הרצויה. שתי המערכות חסכוניות באנרגיה ומספקות בקרת טמפרטורה מדויקת אך שונות בגישה שלהן להשגתה.